22 februari 2015

Knäckepizza - pest eller kolera?

Jag sitter på Teaterbaren i Kulturhuset och sippar kaffe och väntar på två vänner för lite skrivträff, som jag är i akut behov av! Tog en promenad till hornstull hemifrån med killen och vi åt thaimat till lunch där. Jag har otrolig skrivlust i kroppen som bara vill ut men jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Känner mig så vilsen... 

Igår var jag och några vänner över hos Josefin som flyttat till Solna med sin pojkvän och hon bjöd på väldigt god kladdkaka och fruktsallad. 

       

När jag kom hem gjorde jag knäckepizza till middag. Låter väldigt otippat men det funkar faktiskt. Leksand har en kampanj nu när de promotar knäckepizzan. Jag var väldigt skeptisk till en början och trodde det skulle bli... eh för hårt? Men det blev det inte! Det blev liksom både knaprigt och mjukt, och hur enkelt som helst att göra? Tog mig minst 15 min. Jag smackade bara på tomatsås och toppade det med champinjoner, tonfisk och tomat och sjoffade in i ugnen i tio minuter. Jag gjorde en "fejk" beasås till som jag gjorde på creme freice, dragon, salt och lite dijonsenap. Helt enkelt mums! 

       
  
       
  



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad då blir jag glad!