Gjorde grillade smörgåsar till lunch med mozzarella, tomat och basilika. Typ tokälskar den kombinationen.
Har fått en megastor bit parmesan av mamma. Som några av er vet älskar jag ost men främst av allt, parmesan! Har en banan med for scale.
Skulle få finbesök av Olivia och hennes kille Philip och bjöd på minipizzor med tortillabröd som botten till förrätt med - ja hör och häpna, mozzarella, parmesan, tomat och basilika! Sedan gjorde jag en vegetarisk lasagne (med bara lite basilika) och till efterätt:
Äppelpaaaaaaj (basilikafri). Lite nyttigare än andra då den inte har så mycket socker och kvarg istället för smör. Tyvär blev den lite lite bränd i botten. Usch. Det värsta jag vet är att misslyckas i matlagning. Speciellt när man har middagsgäster! The horror!
Okej. Nu har ni sett klart min mat tror jag. Får hitta på något annat att prata om nästa gång!
Åh gud så gott! Vad duktig du är!
SvaraRadera